Forum Doom Trooper

Zasady gry => Archiwa Bractwa => Zasady ogólne => Wątek zaczęty przez: Marqwitch w Kwiecień 26, 2010, 04:18:45 pm

Tytuł: Dar Kardynała
Wiadomość wysłana przez: Marqwitch w Kwiecień 26, 2010, 04:18:45 pm
Może i dla niektórych nieistotne... ale chciałbym się dowiedzieć, w jaki sposób dokładnie wykonuje się Dar Kardynała (przez miłośników Legionu Ciemności nazywany również darem Apostoła).

Jeśli nie posiadamy na 'opening hand' żadnego wojownika, to najpierw wtasowujemy pierwszą rękę i dobieramy drugą czy odwrotnie?
Tytuł: Odp: Dar Kardynała
Wiadomość wysłana przez: Pako w Kwiecień 26, 2010, 05:04:52 pm
Dobieramy drugą i dopiero wtasowujemy pierwszą.
Tytuł: Odp: Dar Kardynała
Wiadomość wysłana przez: pretorianstalker w Kwiecień 27, 2010, 05:59:42 pm
Nie wiem czy są jakieś dokładne zasady opisujące krok po kroku tą czynność, ale sensowniejsza jest wersja jaką podał Pako i tak w sumie gramy od daaaawna.