Forum Doom Trooper

Zasady gry => Archiwa Bractwa => Karty => Wątek zaczęty przez: Lapson w Lipiec 24, 2011, 01:09:43 pm

Tytuł: Luna memorial hospital
Wiadomość wysłana przez: Lapson w Lipiec 24, 2011, 01:09:43 pm
Mam pytanko - czy tą kartą można leczyć wojowników w dowolnym szwadronie ? Tzn nawet u przeciwnika czy sojusznika? Na karcie chyba nie ma wyszczególnionego tego że ogranicza się jedynie do własnego szwadronu.
Tytuł: Odp: Luna memorial hospital
Wiadomość wysłana przez: Snake PL_issken w Lipiec 24, 2011, 01:30:41 pm
"In the Squad" oznacza chyba, że w konkretnym szwadronie, tym, do którego jest dołączona.
Tytuł: Odp: Luna memorial hospital
Wiadomość wysłana przez: Skoq w Lipiec 24, 2011, 02:23:33 pm
Dokładnie tak - w tym samym szwadronie.
Tytuł: Odp: Luna memorial hospital
Wiadomość wysłana przez: Snake PL_issken w Maj 14, 2018, 05:25:56 pm
Czy za dwie akcje można wyleczyć jednego czy wszystkich rannych?
Nie ma "all", nie ma "each", na dwoje babka leczyła.