Forum Doom Trooper

Zasady gry => Karty => Wątek zaczęty przez: bulielmo w Marzec 27, 2017, 05:17:47 pm

Tytuł: Moc bractwa
Wiadomość wysłana przez: bulielmo w Marzec 27, 2017, 05:17:47 pm
Czy np. "moc bractwa" zabija już rannych wyznawców Dem. a jeśli tak to czy za zabitych w ten sposób wojowników dostaje się PZ?
Tytuł: Odp: Moc bractwa
Wiadomość wysłana przez: hutnik w Marzec 27, 2017, 09:36:05 pm
Za karty typu Esencja Mocy (Essence of Virtue) itp. nie dostaje się pkt., zdaje się Winter o tym kiedyś pisał.

A Moc Bractwa (Essence of Rectitude) nie rani wojowników ;).
Tytuł: Odp: Moc bractwa
Wiadomość wysłana przez: bulielmo w Marzec 27, 2017, 09:41:16 pm
Poje.... nazwy. Chodzi mi o te ktore odrzucaja mroczna i zadaja rane. Co do PZ juz mam odp. A co z rannymi, spadaja?
Tytuł: Odp: Moc bractwa
Wiadomość wysłana przez: Skoq w Marzec 27, 2017, 10:14:00 pm
Ranni spadają ale nie dostajesz PZ. Jest o tym na stronie Wintera, w FAQ do poszczególnych kart.