Nazwa użytkownika
Hasło
Tak tylko sygnalizuję co dostałem przedwczoraj na maila. Jakby co to pewnie mógłbym znowu być organizatorem, chyba że ktoś koniecznie chce mnie wyręczyć WitamChciałbym jak co roku zaproponować Wam możliwość zorganizowania Turnieju Doom Troopera na naszym konwencie. Warunki podobne jak w zeszłym roku: osobna sala, odpowiednia pula nagród, którą Wam dorzucimy - najprawdopodobniej będzie ona taka sama jak w zeszłym roku jeśli nie większa, no i oczywiście w grę wchodzi darmowa wejściówka na konwent dla organizatora turnieju. Konwent odbędzie się w dniach 14-16 sierpnia w Raciborzu.Pozdrawiam serdecznieKoordynator Główny i ProgramowyJakub 'Veetoo' Witecki
Beg, borrow or steal every Manifest Destiny you can find (...)
To co z tym, ktoś miejscowy chce się zająć organizacją?Cytat: Diablerist w Marca 14, 2009, 09:27:29 amTak tylko sygnalizuję co dostałem przedwczoraj na maila. Jakby co to pewnie mógłbym znowu być organizatorem, chyba że ktoś koniecznie chce mnie wyręczyć WitamChciałbym jak co roku zaproponować Wam możliwość zorganizowania Turnieju Doom Troopera na naszym konwencie. Warunki podobne jak w zeszłym roku: osobna sala, odpowiednia pula nagród, którą Wam dorzucimy - najprawdopodobniej będzie ona taka sama jak w zeszłym roku jeśli nie większa, no i oczywiście w grę wchodzi darmowa wejściówka na konwent dla organizatora turnieju. Konwent odbędzie się w dniach 14-16 sierpnia w Raciborzu.Pozdrawiam serdecznieKoordynator Główny i ProgramowyJakub 'Veetoo' WiteckiMejle jednego z orgów: veetoo@goblikon.org lub kuwit@poczta.onet.pl