Bez komentarza. Co inteligentniejsi czytelnicy znaleźli odpowiedź w tym co zacytowałeś.
Dobra - po raz ostatni bo przecież będziesz się zastanawiał, a za Tobą wszyscy będą pytać czy coś ustaliliśmy. To, że jak jesteś w pojeździe powoduje, że nie korzystasz z umocnień było dla Ciebie jasne, bo zapisane w instrukcji, a jak jest zapisane na karcie i dotyczy ekwipunku to nage dla Ciebie jakiś error, który powoduje, że nie można wchodzić do pojazdu. Albo uznajemy, że ze sztuczki wojownik korzysta i w pojazdach ona nie działa - wtedy jak jesteś w pojeździe, który nie spada z takiego czy innego powodu (Grabieżca lub Sojusz czy Ważka) to sztuczka zostaje i nie działa, albo uznajemy, że sztuczka ma działanie stałe i nic na to nie wpływa- żaden pojazd itp, i wtedy niczego już nie dołączasz i wszystko spada - oczywiście nie Grbaieżca bo on nie jest dołączony do wojownika. Prościej się nie da więc skończ się kompromitować i udowadniać, że nie rozumiesz tego co się do Ciebie pisze.
Jeszcze jedno zdanie - skoro uznaliśmy, że jednak sztuczka zrzuca wdowę np to powinniśmy moim zdaniem zakończyć dyskusję na tym, że Sztuczka działa zawsze i wszędzie i po sprawie. Jak ktoś ma sensowne argumenty za jakimś innym rozwiązaniem to czekam na jakieś opinie w tej sprawie.
Jeśli nikt nie ma żadnych uwag, argumentów, pomysłów or whatever - dyskusja zakończona bo nigdy na nic się nie zdecydujemy.
PS VIII - aha...
Na inne Twoje problemy spuszczę zasłonę milczenia .
Moje problemy? Nic o nich nie napisałem - ja pisałem o Twoich problemach, które próbujesz nam tutaj na forum przedstawić, a widocznie nikogo nie interesują - robią tylko zamieszanie.