Skoro Młody wypisał już swoją talię też postanowiłem to zrobić. Miejsca na pudle chyba raczej na 100% nie zająłem, więc proszę o przesunięcie mojej tali niżej, gdy już "zwycięzcy" się pochwalą. Skład talii podaję teraz gdyż zamierzam się zabrać za składanie następnej... wolniejszej
Wojownicy:
5x Dragon
3x Czołg Bojowy Grizzly
1x Szef Sztabu Konstanty Romanow
Umocnienia:
1x Archiwa Bractwa
1x Sala Obrad
1x Obóz Szkoleniowy
Relikty:
1x Okruch Czasu
Karty Specjalne:
5x Inspiracja
5x Zakłucenia Łączności
5x Fill'em Up
5x Ukryte Siły
5x Na Czarną Godzinę
5x Szczęście
3x Skradzione Papiery
2x Pech
1x Przykra Niespodzianka
1x Wykrycie Agentów
1x Grabież
1x Czwarty Zakon
1x Training
1x Podaj Dalej
1x Fala Prawości
1x Dar Losu
1x Przeniesienie (inquisition)
1x Ostateczne Natarcie
1x Zamówienie
Rezerwa:
1x Samobójcza Misja
1x Niewinna Sztuczka
2x Pancerz Legendarnego Zabójcy
1x Szpieg W Szeregach
1x Złoto Dla Naiwnych
1x Po Namyśle
1x Hasty Getaway
1x Przejęcie
1x Nadwyżki
1x Skrytobójca
1x Płomień Oczyszczenia
2x Intouchable
1x Urządzenie Przechwytujące
1x Przenośna Mina
1x Oszustwo!
1x Chytra Zagrywka
1x Wykrycie Zdrajcy
1x Kryształ Wizji
1x Wenuzjańska Dżungla
2x Bank Kardynała
1x Wielki Wygarniacz Bauhausu
1x Amulet Yomury
Cóż powiedzieć mogę, talia była szybka bo takie było jej założenie. Fajnie robiło się po 8 ataków w pierwszej turze przeciwnika, w momencie gdy to on zaczynał rozgrywkę. Ach te wyrazy twarzy
Co do przegranych: Pret - to jemu karta lepiej podeszła, więc i to on w drugiej turze wygrał. Lapson mnie przetrzymał w jednej swojej turze podczas moich ataków zagrał 4x Umocnienie Strefy Walki
- brakło mi zakłuceń. Harry - mój błąd podczas rozgrywki, to się już nie powtórzy (ale i tak ubiłem aż 32 PZ
). Młody - 4 tury spędziłem na treningu - bez komentarza. Skoq - Booby + Śmiertelna gdy grałem wojownikami o w=20 mówi samo za siebie.
Zaskoczeniem było, że przez cały turniej zabite zostały tylko 3x Grizzly (młody-Toshiro+spojrzenie, Skoq -jw, Born - władca cieni). Podsumowując: talia ok, gra ok, do zobaczenia!