Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim, którzy przybyli na ten, myślę, udany turniej - było nas ostatecznie 16. Udało się rozegrać poza turniejem głównym drafta (Nekro, Jerry i ja), i kilka gier Corporate Wars - ostatnia kończyła się ok 6.00 rano, po czym uciekaliśmy na pociągi przez ogrodzenie szkoły (drzwi były zamknięte)

Pierwsze miejsca:
1. Młody,
2. Qlig,
3. Lechu,
4. Skoq,
Resztę listy dołączę po przeliczeniu wyników
Fajnie, że byli również koledzy z Mazur (Oan, Kowboj, Czysiaczek) i Snake - zapraszamy na przyszłość częściej na turnieje

Zagraliśmy na dwie grupy po 8 zawodników, potem ćwiartki, połówki i finał / mecz o 3 miejsce - udało się równiez zorganizować nagrody dla "pudła"

. Potem zagraliśmy draft – jak zwykle ten typ rozgrywek dostarczył wiele zabawy, a mi znacznie poprawił i tak już dobry humor – trafienie Ujawnienia Przeznaczenia i Znawcy Sztuki, które to dobrałem dodatkowo w pierwszych 7 kartach draftowej rozgrywki rozwaliło mi głowę… miałem wśród ciekawych R jeszcze Maxa Steinera i Nefarytę Algerotha. Nekro tez trafił nieźle – Crenshaw, Całun, Jerry- Zabójstwo z ciekawszych… Pako – musimy kontynuować ten proceder
Corporate Wars – udało się zagrać chyba 6 drużynom, co prawda wskutek nieobecności Roboraczka nie mogłem uczestniczyć, a miejsce w drużynie z TrStarterem odstąpiłem Nekro, to dzielnie kibicowałem do końca rozgrywek o 6.00 – mam nadzieję, że każdy nagrał się wystarczająco.

Z ciekawych momentów – kojarzę teraz draftową „Błogosławioną WERSALKĘ Laurę z Ikei”
Przy okazji naszego turnieju w tej samej sali grali Dark Edenowcy – przez co miałem okazję wziąć udział w dwóch turniejach jednocześnie

Piszcie, co Wam utkwiło w pamięci z ciekawych / śmiesznych sytuacji i ogólnie jakie wrażenia były po turnieju. Pozdro i do nastepnego grania

PS. Wyniki / rankingi / swoją talię wrzucę tak szybko jak to możliwe. Proszę również o podzielenie się zdjęciami - o ile pamiętam, ktoś miał aparat