Widzę, że temat stary, linki już wygasły. Poleca ktoś jeszcze jakieś inne protektory?
Szukam protektorów:
- do DT (żeby idealnie pasowały do karty),
- najlepiej przezroczyste z obu stron (żeby było widać logo DT na wierzchu a nie jakiś kolor),
- żeby były jakoś "zamykane" od góry, dołu, wszystko jedno, chodz mi o to, żeby karta nie mogła się z nich "wyślizgnąć" (np. przy tasowaniu). jednym słowem chce wsadzic całą talie raz a porzadnie do protektorów i już się tym nie martwić (a nie wkładać do protektorów karty którymi akurat chce grać)
Nie wiem czy jasno napisałem o co chodzi z tym "zamknięciem" i nie wiem też czy w ogóle jest taki patent w sprzedaży, ale wiem jedno - jeśli jest to tacy weterani karcianek jak Wy będą o tym wiedzieć
.
EDIT:
Co do sztywności to nie wiem czy lepsze będą sztywne czy nie, co o tym sądzicie? Jakie są w ogóle Wasze doświadczenia z protektorami? Które się sprawdziły a które to zwykły badziew?
Moje doświadczenia z protektorami są nikłe. Kupiłem sobie kiedyś 'SOFT SLEEVES Ultra-PRO' ale nie dość, że były trochę za duże na karty DT to na dodatek karty wypadały ciągle górą co mnie skutecznie zniechęciło do ich używania....