Dzięki Snake i Crane za grę.
Rozegraliśmy 3 fajne partyjki.
Wszystkie gry były wyrównane.
Snake grał Mishimą 2 gry, a trzecią Najemnikami. Mishima trochę kulała, chyba że Keitoku wszedł, irytujące były Survilence Ship, które skupiły się głównie na mnie

, Najemnicy wygrali trzecią partię
Crane grał Bractwem, pierwsza partia mu nie szła, przetasował się i później już było dobrze, nawet w drugiej partii miał już 39 PZ, ale na ostatniej prostej wyprzedziłem go

Ja grałem Capitolem, pomysłem byli Jake Kramer z różnymi ekwipunkami, Żołnierze Wolności w Grzechotnikach, jeszcze w obwodzie Lwy morskie z Chrisem, ale za dużo nie zwojowali.
Jeśli miałbym uznać najlepszą kartę tych gier to chyba Śmiertelna Rana, paru zdjęła, np Keitoku, który w porę wysiadł z Fukimury, Duranda, Hardinga, kogoś z Capitolu chyba Żolnierza Wolności i Kramera w Fukimurze, i jeszcze mniejszych jak Zwiadowcę, czy Keepera i pewnie paru innych ale nie pamiętam.
W każdym razie kolejne miłe spotkanie przy Doomie w Paradoxie.
Szkoda tylko że nie dam rady 30.03.....
tak w ogóle pojawiły się wątpliwości przy zagraniu Podwójnej Powinności.
Pytanie czy jak Podwójna schodzi na placówkę, to że tak powiem źródłowy Woj też idzie na placówkę?
Czy jak tylko Podwójna jest u przeciwnika to można wjeżdżać w puste czy nie?
Pewnie jeszcze inne pytania się nasuną ale mi już nie przychodzi nic do głowy, może chłopaki coś dodadzą od siebie..