Forum ogólne > Klub Arkadin
TOP FIVE 1-ed
Nicodemus:
Każdy z nas na pewno pamięta TOP FIVE, a później TOP TEN w Magii i Mieczu. Postanowiłem odnowić ten ranking na naszym forum. Jest nas dość mało, wiec na początku będzie top 5 najprzydatniejszych kart w DT. Wiec robimy tak
Każdy user wysyła mi na maila 2 karty które jego zdaniem są najprzydatniejsze, najlepsze w Doom Trooperze (nie kierujcie się jakąś nienawiścią do korporacji, bractwa czy legionu ;) ) Koniecznie Tytuł maila musi być TOP FIVE
mój mail czlowiekjasny@wp.pl
Myślałem o ankiecie, ale wtedy trzeba by było podać jakieś karty do ankiety :) wiec lepiej jest przez mail. Po jakimś czasie opublikuje pierwszy TOP FIVE z ilustracjami (no tak jak było :P ), kiedy dostane odpowiednia liczbę maili.
można podać 5 kart w kolejności od 1 najlepszej do 5
Będzie to punktowane 1-5pkt
2-4pkt itd itp
Wiec poproszę o ponowne wysyłanie. I można na PW
Ci którzy wysłali 2 nominacje niech się poprawia ;)
Pozdrawiam
koszal:
Zastanawiam się, czy nie wprowadzić tu jakiegoś sklasyfikowania- ograniczenia, żeby nie było tak, że dyskutowane właśnie karty będą na pierwszych miejscach. W MiMach był z kolei taki problem, że niejako po jakimś czasie uplasował się ten sam skład czołówki i niepisana umowa między ludźmi mówiła- jak chcesz wygrać, to pisz: miejsce 1: Alakhai... itd.
Aha i druga kwestia- nagrody przewidujesz? Jeśli tak to co jaki czas będą wyniki ankiety?
Nicodemus:
Nagrod nie przewiduje a ankieta jest dla podtrzymania tradycji :)
pretorianstalker:
A ja proponuje aby kazdy podawał po 5 kart. Może się okazać, że w pierwszej odsłonie będziemy mieli TOP TWO, lub TOP THREE ;)
Nicodemus:
pretorianstalker, Juz nie ale w sumie mozna podac 5 kart w kolejnosci od 1 najlepszej do 5 :)
Bedzie to punktowane 1-5pkt
2-4pkt itd itp :)
Wiec poprosze o ponowne wysylanie. I mozna na PW :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej