Lipiec 19, 2019, 07:57:22 am

Autor Wątek: Anioł Sprawiedliwości Algerotha  (Przeczytany 1973 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Snake PL_issken

  • ****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 576
  • Look behind you, a Three-Headed Monkey!
    • Zobacz profil
Anioł Sprawiedliwości Algerotha
« dnia: Sierpień 13, 2012, 10:50:53 am »

Czy Anioł może uwięzić kogoś zranionego Granatem przeciwpiechotnym?
Zapisane

pretorianstalker

  • Administrator
  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 5428
    • Zobacz profil
Odp: Anioł Sprawiedliwości Algerotha
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 13, 2012, 10:52:46 am »

Nie - ewidentnie musi odbyć się walka. Wojownik musi zranić i przeżyć walkę.
Zapisane
-Odmień "archiwum".
-No daj spokój.
-Odmień, no...
-Weź się tato.

Muleq

  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 2145
    • Zobacz profil
Odp: Anioł Sprawiedliwości Algerotha
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 29, 2012, 04:34:02 pm »

Co się stanie gdy w grze znajduje się Anioł Sprawiedliwosci, mój legionista atakuje z miną wojownika, a ten po odpaleniu miny zagrywa Uleczenie obrażeń? Zostanie uwięziony czy nie?
« Ostatnia zmiana: Sierpień 29, 2012, 07:43:35 pm wysłana przez Nekro »
Zapisane
Konfederacja - 4,55% - a jednak naprzód!! :)

pretorianstalker

  • Administrator
  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 5428
    • Zobacz profil
Odp: Anioł Sprawiedliwości Algerotha
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 29, 2012, 05:33:00 pm »

Ja zasadniczo w tej chwili nie widzę żadnych przeciwwskazań aby wojownik został uwięziony. Został zraniony, przeciwnik przeżył walkę, chociaż ta została przerwana, ale jednak była.
Zapisane
-Odmień "archiwum".
-No daj spokój.
-Odmień, no...
-Weź się tato.

Muleq

  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 2145
    • Zobacz profil
Odp: Anioł Sprawiedliwości Algerotha
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 29, 2012, 08:48:01 pm »

Też uważam że wojownik powinien zostać uwięziony. Moje wątpliwosci budzi fakt że po zagraniu Miny wojownik powinien zginąć, a nie być ranny. Ranny zostaje na skutek działania Uleczenia obrażeń, które z zabitych robi rannych. Nie zmienia to oczywiscie faktu że zapis z Anioła zostaje wypełniony. Walka się odbyła, mój wojownik przeżył, wojownik przeciwnika został ranny.

Rozumiem że w odwrotnej sytuacji gdyby to mój wojownik został zaatakowany przez wojownika z Miną i jakos walkę przeżył to Anioł uwięzi kolesia który użył miny?
Zapisane
Konfederacja - 4,55% - a jednak naprzód!! :)

pretorianstalker

  • Administrator
  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 5428
    • Zobacz profil
Odp: Anioł Sprawiedliwości Algerotha
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 29, 2012, 09:46:15 pm »

Też tak to rozumiem... Aczkolwiek mam wrażenie, ze ktoś się może kłócić.
Zapisane
-Odmień "archiwum".
-No daj spokój.
-Odmień, no...
-Weź się tato.

Snake PL_issken

  • ****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 576
  • Look behind you, a Three-Headed Monkey!
    • Zobacz profil
Odp: Anioł Sprawiedliwości Algerotha
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 17, 2013, 01:42:24 am »

A kogoś zranionego Presją może zapuszkować?
« Ostatnia zmiana: Lipiec 19, 2013, 12:29:53 am wysłana przez Snake PL_issken »
Zapisane

pretorianstalker

  • Administrator
  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 5428
    • Zobacz profil
Odp: Anioł Sprawiedliwości Algerotha
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 17, 2013, 11:51:21 am »

Raczej tak. Poszukaj może tematu o Death Maze - wydaje mi się, że będzie tam trochę dyskusji na temat tego co znaczy przeżyć walkę i kiedy się liczy. No i rzucający musiałby być bezpośrednio zaangażowany w walkę.
Zapisane
-Odmień "archiwum".
-No daj spokój.
-Odmień, no...
-Weź się tato.