Podium:
1. Jasieq
2. Qlig
3. Kati
Ostatecznie było nas 9 osób, a ostatni pojedynek skończył się zdrowo po 1. kilka talii na Mishimie, 2 na plemieńcach, Imperial, Cybertronic, Legion, a i żeBractwo się pojawiło. Prohibicja sztuki, mrocznej i ki wzmogła zapotrzebowanie na nie
Co do gier to i śmieszno i straszno było. Miałem 3 horrory, i wszystkie przegrane, z czego w jednym na ostatniej prostej sam sobie włożyłem kija w szprychy,przegrywając na własne życzenie, a w kolejnych dwóch, cóż błędy błędy i jeszcze raz karta nie szła
Jednak jedna gra na rok to trochę za mało i wychodzi się z wprawy.
Co do samego turnieju, następnym razem musimy do krzesełek przykleić karteczki
"Tak, to krzesło jest nam potrzebne" Sama organizacja turnieju bez zastrzeżeń, za co należą się podziękowania dla Trabblera.
Falkony przyzwyczaiły nas do tej pory, że zawsze wracało się z jakimiś tantiemami, tak w tym roku było małe zdziwienie kiedy się okazało, że organizatorzy Falkonu o nas zapomnieli w tym temacie. Dobrze, że zgodzili się chociaż na turniej w sobotę
Robiłem trochę zdjęć, jak je zgram to wrzucę na chomika i jakiś hosting do pobrania i wkleję tutaj
Z tego co widzę Zjava 2017 będzie 18-19.02.2017, to trochę ponad 3 miesiące. Może coś uda się rozegrać wcześniej? ale to temat na inny wątek