Kwiecień 26, 2018, 11:32:45 am

Autor Wątek: Moc bractwa  (Przeczytany 373 razy)

Offline bulielmo

  • **
  • Wiadomości: 178
    • Zobacz profil
Moc bractwa
« dnia: Marzec 27, 2017, 05:17:47 pm »
Czy np. "moc bractwa" zabija już rannych wyznawców Dem. a jeśli tak to czy za zabitych w ten sposób wojowników dostaje się PZ?
Papierowa peleryna w rolce = Pancerz Legendarnego Zabójcy :-)

Offline hutnik

  • *****
  • Wiadomości: 725
    • Zobacz profil
Odp: Moc bractwa
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 27, 2017, 09:36:05 pm »
Za karty typu Esencja Mocy (Essence of Virtue) itp. nie dostaje się pkt., zdaje się Winter o tym kiedyś pisał.

A Moc Bractwa (Essence of Rectitude) nie rani wojowników ;).
SPRZEDAŻ KART DOOM TROOPER - ponad 10 tysięcy polskich kart, wiele unikatów - hutnik2@gmail.com
MOJA OFERTA NA ALLEGRO - https://goo.gl/KSKAXP
CAŁA MOJA OFERTA - https://goo.gl/AYgi3l

Offline bulielmo

  • **
  • Wiadomości: 178
    • Zobacz profil
Odp: Moc bractwa
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 27, 2017, 09:41:16 pm »
Poje.... nazwy. Chodzi mi o te ktore odrzucaja mroczna i zadaja rane. Co do PZ juz mam odp. A co z rannymi, spadaja?
Papierowa peleryna w rolce = Pancerz Legendarnego Zabójcy :-)

Offline Skoq

  • phpBB Moderatorzy
  • *****
  • Wiadomości: 2628
  • Przeszywające Spojrzenie Szeryfa:)
    • Zobacz profil
Odp: Moc bractwa
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 27, 2017, 10:14:00 pm »
Ranni spadają ale nie dostajesz PZ. Jest o tym na stronie Wintera, w FAQ do poszczególnych kart.
Berta Builder v 8.7 :D