Listopad 21, 2018, 01:14:43 pm

Autor Wątek: Moc bractwa  (Przeczytany 533 razy)

bulielmo

  • **
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 181
    • Zobacz profil
Moc bractwa
« dnia: Marzec 27, 2017, 05:17:47 pm »

Czy np. "moc bractwa" zabija już rannych wyznawców Dem. a jeśli tak to czy za zabitych w ten sposób wojowników dostaje się PZ?
Zapisane
Papierowa peleryna w rolce = Pancerz Legendarnego Zabójcy :-)

hutnik

  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 726
    • Zobacz profil
Odp: Moc bractwa
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 27, 2017, 09:36:05 pm »

Za karty typu Esencja Mocy (Essence of Virtue) itp. nie dostaje się pkt., zdaje się Winter o tym kiedyś pisał.

A Moc Bractwa (Essence of Rectitude) nie rani wojowników ;).
Zapisane
SPRZEDAŻ KART DOOM TROOPER - ponad 10 tysięcy polskich kart, wiele unikatów - hutnik2@gmail.com
MOJA OFERTA NA ALLEGRO - https://goo.gl/KSKAXP
CAŁA MOJA OFERTA - https://goo.gl/AYgi3l

bulielmo

  • **
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 181
    • Zobacz profil
Odp: Moc bractwa
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 27, 2017, 09:41:16 pm »

Poje.... nazwy. Chodzi mi o te ktore odrzucaja mroczna i zadaja rane. Co do PZ juz mam odp. A co z rannymi, spadaja?
Zapisane
Papierowa peleryna w rolce = Pancerz Legendarnego Zabójcy :-)

Skoq

  • phpBB Moderatorzy
  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 2667
  • Przeszywające Spojrzenie Szeryfa:)
    • Zobacz profil
Odp: Moc bractwa
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 27, 2017, 10:14:00 pm »

Ranni spadają ale nie dostajesz PZ. Jest o tym na stronie Wintera, w FAQ do poszczególnych kart.
Zapisane
Berta Builder v 8.7 :D