ale ja juz nie odpisze
No i bardzo dobrze. Jak się cytuje słowa, których sie nie rozumie to się nie powinno tego robić. A co do zdania - można mieć swoje, nie ma problemu
Dobrze tylko jak takie zdanie jest na temat - to po pierwsze. A po drugie - wygłaszając własną opinię dobrze jest nie podawać jaka jest opinia innych, jak to masz w zwyczaju. Już po raz trzeci czy czwarty, ktoś mi mówi co ja sądzę na dany temat chociaż w tej samej dyskusji mozna znaleźć moje zdanie, które jest zupełnie inne. Jak ktoś nie potrafi inaczej bronić swojego zdania jak tylko poprzez wykorzystywanie fragmentów wypowiedzi innych i zmienianie faktów, to nie powinien na forum głosu zabierać - takie coś potrafi zdenerowowac bo jest po prostu nie fair i nie będę pisał z czego wynika bo pewnie znowu się będa mścić wszechmogący
Nie atakuje Twojego zdania, tylko odpowiadam na Twój atak wynikający z tego, ze nie zrozumiałeś mojego postu.
Ja pisalem o czymś innym, Ty myślałeś, ze to o czymś innym i mnie atakujesz więc tłumaczę na czym rzecz polega:
1.Temat jest o tym, który Crenshaw lepszy: ja mówię, że klasyczny, Ty że Wyspiarz - i ok.
Ja podaję argument, że źle sobie będzie radził jak ktos będzie mu podsyłał najemników, a Ty piszesz, że ktos spoza placówki załatwi innych wojowników - czy to nadal jest rozmowa na temat crenshawa, czy może już na temat talii całych?
Gdybyśmy zaczęli dodawać kolejne karty to moglibyśmhy tak w nieskończoność, ale tutaj każdy pisał dlaczego taki a nie inny Crenshaw, a Ty nagle piszesz, że ktoś inny mu pomoże :/ Jak nie rozumiesz moich postów to mnie z tego powodu nie atakuj bo tym samym Ci odpowiem. gdybyś chociaż zrozumiał i odniósł się do tego co napisałem - proszę bardzo, ale oczywiście nie chce sie przeczytać i zastanowić tylko lepiej pisac co do głowy przyjdzie.
2. Piszesz, że uwazam, że tylko mi wolno o czymś pisać, wspominac inne karty w talii, a nie widzisz nawet, ze mój przykład i Twój jest zupełnie inny - patrz wyżej, jak się nie chce myśleć nad tym co inni piszą, to masz efekty. Jak nie czytasz uważnie to nie cytuj bo wyrywasz zdania z kontekstu i robisz ze mnie pajaca, a wszystko wynika z braku prostej umiejętności czytania ze zrozumieniem.