Forum ogólne > Klub Arkadin

Najtrudniejsza do zdobycia karta.

(1/7) > >>

koszal:
Chciałbym zapytać, jaka Waszym zdaniem karta POLSKOJĘZYCZNA jest najtrudniejsza do zdobycia? Jednocześnie z czego to wynika? Mojego atutu na razie z pewnych względów nie będę podawał. Nie robię też ankiety, aby każdy mógł swobodnie wybrać swojego "białego kruka". Zatem piszcie.

pretorianstalker:
Ja mam kilka typów.
Base set: Neferyta Semai, Neferyta Ilian i Murdoch - już kiedyś była o tym mowa :)
Warzone: Strategiczne bombardowanie - jakoś tego nie spotykam nigdzie... ani na allegro, ani w żadnej z zakupionych kolekcji... jak sie trafi to święto, chociaż karta w sumie slaba.
Paradise lost: Mistrz Valpurgius - bywa na allegro, ale jak widać jest dość rzadki i zawsze ludzie o niego walczą :)
Co do Neferyty Semai ktoś powiedział, ze jest ich mało, bo każdy kto go trafiał w boosterze ze złości go niszczył :P W sumie uważam, że jest ok i ja bym się z niego cieszył ;)

Izzi:
Dla mnie najtrudniejsza do zdobycia karta jest  :arrow:  Ujawnienie przeznaczenia, moze dla was nie, ale z osob z ktorymi gram w Bielsku tylko jedna osoba ma ta karte, co sprawia, ze wydaja sie byc wyjatkowo rzadka.

Pretorian jak piszesz, ze Neferyte ilian trudno zdobyc to musze byc niezlym szczesciazem, poniewaz jednego kupielm przez przypadek (byl bonusem),a  drugiego jakiego posiadam wyciagnolem z boostera, ktorego kupilem na allegro :D

pretorianstalker:
Zrobimy potem statystyki - ile egemplarzy danej karty jest w okolicy i się okaże :)
Neferytę Ilian PL (z ENG też bieda - chyba tylko 2 sztuki :/ ) mam tylko jednego (jedną ;) ) , ale np takie Ujawnienie - 3 egzemplarze polskie i 5 angielskich :> Więc średnia już całkiem spora bedzie.

Izzi:
A czy Golgotha Wojownicza Ksiezniczka wyszla po polsku, bo jezeli tak to nigdy nawet skana nie widzialem  :)

A co do statystyk regionowych to ty bedziesz je zawyzal w okolicy Katowic :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej