O ! Ale fajny temat :] Poza doomem …hmmmm
To lubie biegać i robie to przynajmniej przez 30 minut dziennie .Mieszkam kolo lasu więc to sama przyjemność dotlenić płuca świerzym , leśnym powietrzem.
Po wojsku jakoś mi się tak zrobiło , że łazć mogę godzinami , co też często robie . głównie po plaży i po klifie Gdyńskim (polecam jogging po klifie -> jak masz taką kondyche , że przebiegniesz go bez zatrzymania to gratuluje i podziwiam
:D:D – ale gólnie fajnie się tam biega)
Żeglarstwo – i chociaż ostatnio nie miałem na to czasu , to planuje znowu zapisać się do klubu jachtowego i pobujać się na fali :] Szkoda tylko ,ze sezon się już skończył , ale w zimie trzeba dużo porobić przy łódkach i myśle ,że się na to załapie :] (też przyjemna sprawa).
Podłącze się też pod kilku powyższych forumowiczów i napisze RPGi i gry wszelakie (komputerowe i planszowe)
Statystyczny polak czyta pół książki na rok . A to znaczy , że dużo ludzi w naszym kraju książek po prostu nieczyta, bo ja jak mam coś ciekawego do czytania to „połykam książki „
Właściwie to lubie wszsytko czytać, no może poza tymi tam romansidłami i tego podobnymi sprawami . A z fantastyki to Tolkiena ,Sapkowskiego , i książki ze świata Warhammer
.
I kilka tam innych o których się rozwodził niebęde (wino ,kobiety i śpiew )