No tak się składa, że zostało mi tyle co mam na allegro, a kupowałem napewno drożej niż to co było na ebay wczoraj. Gdybym całość kupił za 450zł to 900zł w 100% satysfakcjonowałoby mnie i nie męczyłbym się ze sprzedawaniem po 3zł, tylko wystawił po 1zł i w pare dni pewnie sprzedałbym chociaż te 450 sztuk żeby mi się zwróciło. Zły interes dostać 450 boosterów za darmo?
Nie robię tego dla kasy, bo już mam wszystko z tego dodatku, więc sprzedaję po tyle, żeby mi się inwestycje zwracały w całości i coś zostało - najczęsciej w postaci boosterów.
Do Polski teraz prawdopodobnie jadą 2 identyczne zestawy (2x15 boxów INQ) - zobaczymy po ile będą je sprzedawali
Po 3zł mozna je śmiało sprzedawać 10 lat i pewnie nie da rady upchnąć 900 boosterów. Pewnie się o tym przekonamy.
pretorianstalker, Znowu nerwowki widze dostajesz
Jakby ktoś co chwila sugerował, ze zajmujesz się DT po to żeby zarabiać to ciekawe jakbyś zareagował. Gdybym robił to dla kasy to już dawno na allegro kupowalibyście moje karty - zapewniam, że mógłbym moją kolekcję PL zamienić na pare tys złotych, ale jednak trzymam to w domu i to bynajmniej nie po to, aby sprzedać, jak ceny wzrosną
Chociaż nie wykluczam, ze jak uzbieram całość ENG to PL się pozbędę - jest w gorszym stanie i ma masę błędów, co czyni ją mało grywalną.