Maj 21, 2019, 05:21:08 pm

Autor Wątek: Atakowanie "samego siebie"  (Przeczytany 3118 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pretorianstalker

  • Administrator
  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 5413
    • Zobacz profil
Atakowanie "samego siebie"
« dnia: Listopad 16, 2006, 06:52:21 pm »

Wiadomo, że za własnych wojowników nie dostajemy pktZ. Ale czy za wjazd w gracza (czyt. samego siebie ;) ) można dostać PZ? Jest kilka możliwości aby takie pkt przejąć, więc się zastanawiam :) Osobiście uważam to za bzdurne, więc rozwinąłbym zasadę - za zabicie własnych wojowników i atakowanie samego siebie nie można nigdy dostać PZ.
« Ostatnia zmiana: Maj 31, 2009, 02:20:54 pm wysłana przez Nekro »
Zapisane
-Odmień "archiwum".
-No daj spokój.
-Odmień, no...
-Weź się tato.

Diablerist

  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 1508
  • Valpurgius?
    • Zobacz profil
Atak na gracza vs atak na wojownik
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 16, 2006, 07:02:12 pm »

Jestem za.
Zapisane

Skoq

  • phpBB Moderatorzy
  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 2751
  • Przeszywające Spojrzenie Szeryfa:)
    • Zobacz profil
Atak na gracza vs atak na wojownik
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 16, 2006, 08:12:26 pm »

ZA JEZZDEM jak najbardziej - pz za siebie to bezsens.
Zapisane
Berta Builder v 8.7 :D

Nekro

  • phpBB Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 2061
  • Coś W Dowolnej?
    • Zobacz profil
Atak na gracza vs atak na wojownik
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 17, 2006, 10:35:46 am »

Tak, za wjazd na samego siebie tylko pa. Tylko się zastanawiam czym to można było by zrobić  :?: Jakąś sztuką czy jak  :|
Zapisane

pretorianstalker

  • Administrator
  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 5413
    • Zobacz profil
Atak na gracza vs atak na wojownik
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 17, 2006, 06:14:39 pm »

Bribery i Potężny wpływ ;)
PZ można za swoich i za siebie wziąć przy pomocy Chytrej zagrywki - mimo wszelakich zasad :)
Zapisane
-Odmień "archiwum".
-No daj spokój.
-Odmień, no...
-Weź się tato.

Marqwitch

  • *****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 1199
  • Pożeracz Dusz(onek)
    • Zobacz profil
Atak na gracza vs atak na wojownik
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 01, 2006, 04:51:12 am »

Punkty "Z" za przejmowanie własnych terenów - to graniczy z Sadomasochizmem! Same możliwości do zdobywania jakichkolwiek punktów na sobie są szokujące (ale szokowanie głupotą to standard DT) - więc jestem jak najbardziej za rozszerzeniem tej zasady!
Zapisane