Forum ogólne > Klub Arkadin

Legion czy Bractwo, O to jest pytanie :)

(1/5) > >>

Melon:
Cały czas zadaje sobie pytanie kto jest lepszy! Z legionu wymiatają Heretycy ale jest, bardzo durzo sposobów na ich pokonanie  :( . Znowu w Bractwie rządzą Mortyfikatorzy i w ogóle Sztuka jest wiele lepsze od MH. Ja swój głos oddaje na Legion, bo za Bractwem nie przepadam, a mnie (nie wiem jak innych) Legion jeszcze nie zawiódł :mrgreen:. Jak ktoś zagłosuje to prosił bym o krótką wypowiedź dlaczego akurat tak ;)

Jasieq:
Bractwo jest zdecydowanie najpotężniejszą organizacją w całym DT. Potężni wojownicy (Znawca Sztuki,Kardynał Durand,Crenshaw,GRINDER!!!!!!!),niesamowicie przydatna i zabójczo groźna sztuka,dobry ekwipunek (Foreseeing Talisman-totalne przegięcie!),nie wspominając już o reliktach, które z wiadomych przyczyn zostały zakazane (Wędrowny Sokół,Maska Westalek).Bardziej podoba mi się również klimat Bractwa jako organizacji, nieco chwilami przypominającej średniowieczną Inkwizycję.Ogólnie Bractwo rulezzzzz  :mrgreen:

bogus:
legion ale buractwo jest lepsze dlatego legion  8)

Troublestarter:
korporacje :D  a jak juz to legion bo b(u)ractwo śmierdzi :D

pretorianstalker:
Jeżeli chodzi o siłę w grze, to Bractwo zdecydowanie wygrywa ;) Nie chodzi tu bynajmniej o siłę fizyczną ;) Po prostu mają więcej możliwości, sztuka jest bardziej uniwersalna niż MH, no i bractwo ma Grindera :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej