1. Już pracuję nad wersją angielską z moimi skanami - będę musiał zeskanować jeszcze C i część R z base set, ale moze to mnie w końcu zmotywuje
Trochę to potrwa - zanim wypuszczę własny plugin to pograjcie coś i zobaczcie czy da się pograć rozsądnie
2. Na chwilę obecną mam gotową Apokalipsę w wersji ENG Uśmiech Powoli, powoli pracuję i dodaję kolejne karty... Jak skończę to zamieszczę w necie PLUGIN w wersji ENG nie zawierający włoskich dodatków. Chciałbym ożywić temat kart z różnych innych dodatków typu Ragnarok itp, które nadawałyby się do gry na zasadach edycji pierwszej. No i oczywiście w końcu będzie można w grze wykorzystać karty homemade, a więc chciałbym ożywić konkurs... Mrugnięcie
3. Plugin do DT gotowy. Po przejściu testów zostanie zamieszczony w dziale download (taką mam nadzieję Mrugnięcie ), żeby wszyscy, którzy chcą zagrać mieli jedną wersję - w innym wypadku mogą pojawiać się problemy. Z czasem plugin może być rozszerzany o nowe karty i dodatki tworzone przez członków forum. Po zatwierdzeniu kart - jeszcze nie wiem przez kogo Mrugnięcie, będą one dodawane do plugina, a ten będzie uaktualniany, aby na forum zawsze była najnowsza wersja.