Forum ogólne > Klub Arkadin
Konkurs na najwyższe statystyki wojów :)
pretorianstalker:
A co z Primal Bitch? :) Nie ma ogólnej zasady mówiącej o tym, że z W=0 i mniej spadasz. To tylko zasada na kilku kartach ;D
Father:
No mi się wydaje żę
Pan Pretorianstalker już wygrał konkur$, chyba że ktoś ( coś ) jescze z tym fantem zrobi ;) np ten mercenary za Ufortyfikowannym Okopem . ale czy to już jest pchanie na nieskonczoność? lub z tym co im daje wszystkiego + 5 ( fortyfikacjia) ale jescze dać członkostwo klanu i korzysći plynące ze Stolic, lub puszke pandory i pchać w niego MrocznąH.->choć to też nieskonczoność.
:D:D:D w taki razie trzeba Mercenary'ego zbanować xD -> [i znów bije do pewnego banmena na forum ;p][co by tylko wszystko banował ]
Diablerist:
Ja bym ją uznał za wyjątek od reguły ;) Z resztą karty, którymi obniża się W mają z reguły ten zapis o odpadaniu. Nie kojarzę czy są jakieś inne oprócz tych co wymieniłem.
pretorianstalker:
Jest zdaje się jeszcze Granata Bakteryjny. Ale nie wiem jak on dokładnie działa bo daaawno nie używałem :)
akryl:
Ja proponuję zmodernizować zasady aby nie było zbyt łatwo - jak najsłabszego wojaska (heretyk, saper, krwawy beret itd.) wypakować na herosa. A póki co:
Krwawy beret w wersji "na pięści" - max WW
- Krwawy beret WW - 4
- Andrew D. + 3
- Nicola B. + 4
- Dowódca oddziału + 4
- Zwarta formacja (+ 2 od każdego dołączonego - max 4 dołączonych = + 8 )
- Koło zębate
- Okruch czasu
- Eva V. + 8 (dzięki okruchowi czasu dodatkowe +2)
- Nekropełzacz + 5
- Aide-de-camp + 4
- Wiktoria +5
= 46 WW
Kombo chyba niemożliwe do sklejenia podczas rozgrywki. Można to ciągnąć dodając pozostałe przynależności ale nie chce mi się rozpisywać. Może jeśli ktoś będzie chętny to doda do tej kombinacji coś jeszcze?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej