Co do figurek do 3 edycji - to były te same co do pierwszej. Z każdą kolejną edycją stare wzory grały, ale pojawiały się też nowe. Sprzedałem bo nie miałem czasu na grę, a nie wciągnęło mnie az tak żeby wolny czas zająć WZ zamiast np. DT.
4 edycja to Warzone Resurection czy jakoś tak. Tutaj są już całkiem nowe figurki, robione chyba przez Polaka. Gra wydawana jest przez jakąś szemraną firmę z wysp, która powstała chyba na zasadzie kickstartera, ale od samego początku miała problemy finansowe i chociaż robili niezłe figurki, to były problem z ich kupieniem. Coś tam wydali i zalało allegro, ale to było kilka podstawowych kompletów. Potem następne zapowiadane nie ukazuwały się już zgodnie z grafikiem, ludzie płacili, nie dostawali figurek, bo za tą kasę realizowane były wcześniejsze zamówienia innych kupujących - cyrk jakiś.
W międzyczasie był jeszcze jakiś taki gówniany WZ planszowy, gdzie grało się na heksach, ale to też szybko umarło. Nazywało się to Mutant Chronicles w sumie, a nie Warzone...