I tak oto dotarłem do trzeciego miejsca...
Standardowo, że tak powiem
Cieszę się, że nigdzie po drodze na ciebie nie trafiłem. Dziwi mnie, że Nekro doszedł znów aż do finału, bo moim zdaniem talia nie była jakaś porywająca i jeden Wiek Katastrof rozwalał ją całkowicie
Ja się tak nadziałem na Jasieqa (który dostaje dużego minusa za niebronienie tytułu) w finale Goblikonu 2007.
Do ustalenia wszystkiego potrzebuję:
- bilans małych punktów Gimiaka- bilans małych punktów Roberta- bilans małych punktów Buliego
- bilans małych punktów Startera
- bilans małych punktów Wybrańca- bilans małych punktów Dyla
- wynik ćwierćfinału Nekro vs Młody
- wynik ćwierćfinału Lapson vs LechuFinałową rozgrywkę drafta wygrał Wybraniec, który zwyciężył również w moim osobistym rankingu oryginalności za co wybrał sobie z puli zestaw Czaszek Kodowych (tak więc już wiecie skąd spodziewać się kontynuacji tej zbożnej tradycji
)
Osobiście podobały mi się też talie Pretorianstalkera i Marqwitcha, który srogo potraktował moich Kawaleryjskich Zwiadowców w ćwierćfinale.
Gratuluję ekipie z Częstochowy, aż trzech z nich wyszło z grup, mimo że w każdej grupie było po pięciu starych wyjadaczy
Heretycy tym razem nie spisali się - mam nadzieję, że Melon ani Gimiak nie zniechęcą się słabszymi wynikami i poprawią się na kolejnych turniejach.
Dzięki Veetoo za znaczne wspomożenie puli nagród i najbardziej komfortową salę z dotychczasowych