No i wszytsko jasne

Co do formalnosci gdzie? kiedy? za ile? od ktorej? itp. pytania składajcie do Lucka. Ja chtenie zajme sie zasadami na turnieju

Nie do konca sledziłem ostatnie ustalenia wiec podepre sie zasadmi na jakich graliscie w Brzegu... z mały modyfikacjami

1. Obowiazuja generalne zasady turniejowe plus Pojmany itd ogranczony do jednej karty.
2. Dodatkwo do jednej karty ( po uzyciu anihilowane ) ograniczone zostaja nastepujace karty:
- Całkowite zaćmienie
- Throwing it all away - całkowicie zakazany
- Boby trap
- Training
- Wymiana - całkowicie zakazana
- Shore leave - całkowicie zakazny
- Wyspiarz Grinder - całkowicie zakazany
3. Bloki triadą i wszelcy nie walczący nie chronią przed atakiem na gracza.
4. Repudiate vs Untouchable i Herold - chroni.
5. Dziwnych zasad na temat pojazdów nie stosujemy tzn. odrzucenie pojazdu nie powoduje rany, a Tchórzostwo nie powoduje ukrycia i wyjścia z Pojazdu.
6. Tchórzostwo itp. zagrane w trakcie walki ale przed ustaleniem agresora i obroncy uniemozliwia atak.
7. Max jedno to samo umocnienie ( głownie chodzi o archiwa

)
8. Zakaz kart promocyjnych
9. Dowolna ilosc ataków na Gracza w ciagu tury
10. Palenie kart zakazane - ( 0 PA nie mozna rzucac pecha itp )
11. Gramy do 40 pkt zwyciestwa.
12. Za zwyciestwo 3 pkt. , 2pkt dla zwyciezcy i 1 pkt dla przeciwnika w sytuacji w której obaj Gracze przekrocza 40 pkt. , za remis obaj po 1 pkt. O miejscu na liscie decyduja w pierwszej kolejsnosci tzw. duze pkt. nastepnie małe pkt. a ostatecznie stosunek pojedynku miedzy graczami.
Na razie tyle. Nic wiecj do głowy mi nie przychodzi. Jezeli macie jakies sugestie czy uwagi to chetnie ich wysłucham i wspolnie podjemiemy jakas decyzje. Zaznaczam sobie tylko prawo ostatecznego głosu.