Kwiecień 26, 2018, 11:31:55 am

Autor Wątek: Klein Helitek "Ważka"  (Przeczytany 4069 razy)

Offline madrav

  • ****
  • Wiadomości: 598
    • Zobacz profil
Odp: Klein Helitek "Ważka"
« Odpowiedź #15 dnia: Maj 13, 2014, 02:31:51 pm »
Jeśli mam ważkę w szwadronie - a przeciwnik placówkę:

1 czy mogę przenieść ważkę na placówkę? (pustą ważkę)
2 czy mogę wystawić ważkę od razu na przedłużeniu szwadronu w placówce?
Wyznawca Ilian.
Ci mizernej postury słudzy mają pokręcone, zdeformowane ciała i bezustannie bełkocą.

Offline pretorianstalker

  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 5271
    • Zobacz profil
Odp: Klein Helitek "Ważka"
« Odpowiedź #16 dnia: Maj 13, 2014, 02:56:38 pm »
NIE i NIE. Nie ma zasad mówiących o przenoszeniu samego pojazdu i nie ma możliwości wystawiania na placówce kart, które dodajesz do szwadronu/kohorty.
-Odmień "archiwum".
-No daj spokój.
-Odmień, no...
-Weź się tato.

Offline Snake PL_issken

  • ****
  • Wiadomości: 504
  • Look behind you, a Three-Headed Monkey!
    • Zobacz profil
Odp: Klein Helitek "Ważka"
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpień 14, 2016, 05:50:51 pm »
Wojownik w Ważce i z dołączoną Tylną Strażą NIE zostanie ranny po walce, zgadza się?

Offline pretorianstalker

  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 5271
    • Zobacz profil
Odp: Klein Helitek "Ważka"
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpień 15, 2016, 09:13:04 pm »
No wygląda na to, że nie.
-Odmień "archiwum".
-No daj spokój.
-Odmień, no...
-Weź się tato.